Potrebujete poradiť?
Telefón +421 2 6820 6080

Zimné pneumatiky Michelin môžu ozdobiť aj vaše vozidlo!

Zima už pomaly klope na dvere garáže. Ste na ňu pripravení, alebo patríte medzi vodičov, ktorí zimné prezutie nechávajú na poslednú chvíľu? Teraz je najvyšší čas zaobstarať svojmu štvorkolesovému parťákovi trendy zimné obutie, ktoré si zaslúži.

Ťažko budete hľadať výrobcu pneumatík, ktorý má známejšie meno, ako je Michelin. Celosvetovo uznávaná francúzska značka je zárukou prémiovej kvality, bezpečnosti a tradície výroby. Zimné pneumatiky Michelin na osobné, SUV aj úžitkové vozidlá sú teda stávkou na istotu, ak váhate, komu zveriť bezpečnosť seba a svojich blízkych.

Okrem vynikajúcich jazdných vlastností zimných pneumatík Michelin oceníte tiež ich dlhú životnosť, ktorá s prehľadom vyrovná náklady na lacnejšie obutie pochybnej kvality.

Zimné pneumatiky na osobné vozidlá

Michelin CrossClimate, celoročné pneumatiky s charakteristickým šípovým dezénom a 3D lamelami, vynikajú jazdnými vlastnosťami na suchu, mokru aj snehu. Sú úplne ideálne ako zimné pneumatiky na osobné vozidlá v našich klimatických podmienkach,  v ktorých sú zimy v posledných niekoľkých rokoch teplotne nadpriemerné.

 

 

Michelin Alpin 6 je horúcou novinkou vo svete prémiových pneumatík. Technológia Michelin Evergrip zaručuje aj v prípade opotrebovania obutia bezpečnú brzdnú dráhu a efektívny záber na snehu aj ľade. Osobný automobil vybavený zimnými pneumatikami Michelin Alpin 6 bez problémov zvládne aj jazdu v kopcoch a je spoľahlivý v každom počasí aj pri vyšších rýchlostiach.

 

Ďalšou novinkou od Michelinu je model Pilot Alpin 5 – spoľahlivé zimné pneumatiky pre najnáročnejších vodičov osobných vozidiel. Vylepšená technológia a inovatívna zmes gumy znížili riziko priečneho aj pozdĺžneho akvaplaningu na minimum, zdokonalili jazdné vlastnosti na suchu, mokru aj snehu a predĺžili aj životnosť obutia.

 

 

Zimné pneumatiky Michelin na SUV

Možno prekvapí, že v zozname zimných pneumatík figuruje letný model CrossClimate SUV. Nejde o chybu. Vďaka adaptabilite na aktuálne poveternostné podmienky majú uvedené pneumatiky zimnú homologizáciu a predstihnú svojimi parametrami dokonca aj kvalitné celoročné pneumatiky.

 

V kategórii zimných pneumatík na SUV nesmie chýbať ani Pilot Alpin 5 SUV, taktiež s vylepšenými vlastnosťami na rôznom povrchu, tak ako je to na pneumatikách rovnakého modelu na osobné vozidlá.

 

Zimné pneumatiky Michelin na úžitkové vozidlá

Aj pneumatiky na úžitkové vozidlá majú medzi sebou nováčika na celoročnú prevádzku. Agilis CrossClimate so zosilnenou stavbou obstojí v každých poveternostných podmienkach, ktoré sa môžu vyskytnúť na našom území. Majú výnimočnú priľnavosť, vynikajúci záber na snehu, blate aj štrku, a excelujú vo svojej triede aj čo sa týka brzdenia.

Zimné pneumatiky Michelin Agilis Alpin na ľahké nákladné automobily a dodávky už nie sú na ceste žiadnou novinkou, ale ostrieľaným mazákom, ktorý bol zdokonalený z hľadiska odolnosti, reakčných schopností na mokru a snehu aj menšej ekologickej záťaže.

Nahoru