Potrebujete poradiť?
Telefón +421 2 6820 6080

Opravné sady SLIME na pneumatiky s defektom

Nové revolučné riešenie defektov pneumatík

Vodiči, ktorí sa na vozovkách pohybujú už dlhšiu dobu sa určite aspoň raz stretli s problémom defektu na pneumatike. Naše vozovky poskytujú naozaj veľa príležitostí k prerazeniu pneumatiky. Opravné sady SLIME na pneumatiky s defektom
Výmena takejto poškodenej pneumatiky v teréne však vyžaduje určitú manuálnu zručnosť a hlavne nutnosť vlastniť neporušenú rezervnú pneumatiku, hever a základné sady kľúčov. Neskúseným vodičom mnohokrát neostáva nič iné, len si zavolať drahú odťahovú službu. A v takýchto prípadoch Vám ponúkame riešenie rýchlych a jednoduchých opráv takto poškodených pneumatík. Týmto riešením je tesniaca hmota SLIME.

Opravná sada SLIME namiesto rezervy

Dnešné znenie vyhlášky nám už nenariaďuje voziť v aute rezervnú pneumatiku. Namiesto toho vodičovi stačí voziť opravnú sadu. Je jednoducho uskladniteľná a jej použitie zvládne naozaj každý. Takáto je napríklad Opravné sady SLIME na pneumatiky s defektom
opravná sada SLIME. Technológia Fibro-Seal, ktorá je použitá v tesniacich hmotách SLIME, je patentovaná moderná zmes vlákien polymérov a tuhnúcich činiteľov, ktoré sa spoja v mieste defektu a dokonale ho utesnia. Hmotu stačí vtlačiť do behúňa pneumatiky cez ventil, kde vďaka odstredivej sile otáčania vyhľadá a utesní poškodené miesto vrátane miest s predošlými defektami. Životnosť opravených miest je vysoká, a použitá hmota v nádobe nestuhne, ostáva tekutá a použiteľná pre ďalšie prípady.

Záruky kvality a bezpečnosť zmesi SLIME

Tesniaca hmota SLIME odoláva extrémne nízkym (bod mrazu -37°C) aj vysokým teplotám (bod oddelenia hmoty 82°C). Dá sa jednoducho umyť čistou vodou, je nehorľavá a netoxická, čím je šetrná k životnému prostrediu. Vďaka antikoróznym účinkom neublíži vašej karosérii, diskom a ani pneumatikám. Takto ?provizórne? opravená pneumatika neskôr nijako nebráni neskoršej štandardnej oprave v servise. Pred použitím si prosím pozorne prečítajte návod na použitie! Tesniaca hmota SLIME nieje určená k ošetreniu pneumatík, pri ktorých uniká tlak z defektov na bočnici, pomalých defektov, poškodených ráfikov alebo zlých ventilov.

Ako tesniacu hmotu SLIME použiť?

Použitie tesniacej hmoty SLIME je veľmi jednoduché.
1. Čierna čiapočka slúži ako nadstavec na vybratie vložky ventilu. Odskrutkujte tento nadstavec z konca čiapočky a použite ho k vybratiu vložky ventilu na pneumatike.
2. Pripojte hadičku na plnenie, ktorá je súčasťou balenia, k nádobe a aj k ventilu. Vtlačte dovnútra požadované množstvo tesniacej hmoty.
3. Naskrutkujte vložku ventilu späť.
4. Nafúkajte pneumatiku na doporučený tlak vzduchu, ktorý je vyznačený na vonkajšej bočnici. Pokiaľ je tesniaca hmota použitá na opravu poškodenej pneumatiky defektom, otočte pneumatiku, aby sa hmota dostala až k defektu.

Polo-Automatická opravná AUTO sada Slime “Smart Spair” rýchle riešenie defektov

Opravné sady SLIME na pneumatiky s defektom

Špeciálna, veľmi kvalitná tesniaca hmota na pneumatiky Slime, rozumný spôsob, ako opraviť pneumatiku s defektom. S hmotou Slime už nikdy nebudete musieť čakať na odťahovú službu alebo meniť za rezervnú pneumatiku. Teraz ju dokážete opraviť za 15 minút alebo aj menej! Stačí použiť tesniacu hmotu, dofúkať pneumatiku a môžete ísť. Tesniaca hmota Slime predstavuje praktické a prenosné riešenie na opravu prepichnutej pneumatiky. Uložiť ju môžete do kufru, ale aj pod sedadlo.

Balenie obsahuje

1 x tesniaca hmota na pneumatiky Slime (473 ml)
1 x vysoko výkonný 12V vzduchový kompresor so zabudovaným tlakomerom a šnúrou s AC adaptérom, ktorý sa dá použiť do akejkoľvek zásuvky
1 x vzduchová hadička
1 x nadstavec na odstránenie vložky ventilu a hadička na plnenie
1 x sada nástrojov a adaptérov (na pneumatiky, lopty, plážové hračky, vzduchové matrace)
1 x návod na použitie

Opravné sady SLIME na pneumatiky s defektom

Automatická opravná AUTO sada SLIME “Safety Spair” pre defekty osobných vozidiel

Opravné sady SLIME na pneumatiky s defektom

Patentovaný systém umožňuje komukoľvek opraviť prázdnu pneumatiku a to iba za 7 minút! A tým minimalizovať čas strávený na nebezpečnej vozovke. Už nieje nutné čakať na odťah alebo sa spoliehať na nebezpečné aerosolové hustenie pneumatík. Rozdiel proti SMART typu je, že nieje potrebne zmes ručne vtlačiť do pneumatiky. Stačí iba pripojiť kompresor do zapaľovača a hadicu na ventil pneumatiky. Systém vtlačí do pneumatiky vzduch aj s hmotou Slime. Výkon kompresoru 231/min., doba hustenia pneumatiky cca 7 minút.

Rozmery

Výška : 233 mm, šírka : 215 mm, hrúbka : 90 mm, merané aj s obalom
Výkonný kompresor s rýchlosťou hnaného vzduchu 23 litrov za minútu !!!

Opravné sady SLIME na pneumatiky s defektom

Chytrá MOTO opravná sada Slime “Power Sport” pre motocykle a skútre.

So sadou SLIME jednoducho a bez demontáže kolesa zalepíte defekt iba naliatím prípravku Slime do pneumatiky, alebo duše cez ventil. Dofúkate pneumatiku priloženým mini-kompresorom (výkon 11.041/min) a pokračujete spokojne v jazde. Mini-kompresor je možné pripojiť do zapaľovača (platí pre skútre a iné motocykle ktoré ho majú vo výbave). V sade ďalej nájdete elektrické káble na pripojenie Opravné sady SLIME na pneumatiky s defektom
k akumulátoru motocykla. Jednoducho tak spojíte kompresor batériou motorky a dofúkate pneumatiku. Tmel Slime neporušuje pneumatiku a v pneuservise ho možno pohodlne vypláchnuť vodou z pneumatiky do odpadu, nakoľko je ekologicky nezávadný. Slime lepí defekt okamžite vniknutím do prierezu max. priemeru 6mm, ale iba v behúni plášťa pneumatiky.

Pri dušových pneumatikách motocyklov opraví Slime defekt do veľkosti max. 3 mm. V rámci vlastnej bezpečnosti odporúčame každú dočasne opravenú pneumatiku touto sadou, nahradiť kvalitnou opravou v odbornom pneuservise. Tmel Slime nieje určený pre trvalé použite v pneumatike, ale iba pri defekte ako dočasná oprava. Ďalej odporúčame po aplikácii viesť motocykel pri max. Rýchlosti do 100km/hod, aby ste predišli vybráciám zle vyváženej pneumatiky. Slime originálne balenie pre MOTO obsahuje náplň pre bezdušové pneumatiky. Náplň pre dušové pneumatiky si môžete doobjednať navyše k sade.

Balenie obsahuje

1. 237 ml náplň s opravným gélom Slime pre bezdušové pneumatiky. Okamžité riešenie defektov s priemerom do 6mm. Pracovná teplota je -37°C až 82°C
2. Výkonný 12V kompresor. Dĺžka vodiaceho kábla je 240 cm (15 AMP) + AC adaptér + elektrické káble na zapojenie do akumulátora motocykla.
3. Príslušenstvo: návod na použitie, púzdro, perový tlakomer v bar/psi
4. Bezproblémové pri použití TPMS elektronických ventilov pneumatiky

Opravné sady SLIME na pneumatiky s defektom

Dokumenty ke staženie

Nahoru