Potrebujete poradiť?
Telefón +421 2 6820 6080

Moto novinky roku 2024: zoznámte sa s novými pneumatikami pre cestných, pretekárskych a MX jazdcov

V segmente moto pneumatík sa na túto sezónu objavilo niekoľko nových modelov, ktoré sa môžu pochváliť lepšou trakciou na mokrom povrchu, dlhšou životnosťou a lepšou ovládateľnosťou. Preskúmajte najnovšie produkty od značiek Michelin, Metzeler, Pirelli, Bridgestone a Dunlop a obujte na svoj stroj TOP pneumatiky!

Jazda na pneumatikách Michelin Anakee Road

Neodkladajte prezutie svojej motorky. Doprajte si ten najlepší pôžitok z jazdy od začiatku sezóny.

Michelin Anakee Road osloví milovníkov trailov

Pneumatiky Michelin Anakee Road sú novým prírastkom do radu Anakee, ktorý poznajú všetci trailoví jazdci. Ak patríte medzi nich, určite oceníte ich trailový dizajn, ale aj majstrovský výkon na ceste. Áno, pneumatiky sú ideálne na dobrodružstvá v teréne, ale nesklamú vás ani na asfalte. Či už jazdíte na mokrom alebo suchom povrchu, tieto pneumatiky vám poskytnú skvelý grip a stabilitu. Navyše vynikajú svojou odolnosťou.

Trailové pneu Michelin Anakee Road

Dizajn novinky Anakee Road bol vytvorený tak, aby dokonale zodpovedal štýlu trailových motoriek.

Michelin Power 6: nová vlajková loď moto segmentu Michelin

Novinka Michelin Power 6, ktorá je určená pre športové a cestné motocykle s objemom motora nad 300 cm³, prináša v porovnaní s modelom Michelin Power 5 dlhšiu životnosť, lepšiu ovládateľnosť a grip na suchom aj mokrom povrchu. Predné pneumatiky novo obsahujú dvojzložkovú zmes 2CT+, s ktorou sa môžete spoľahnúť na skvelú stabilitu pri rýchlych manévroch. Technológia Water Evergrip s 3D lamelami zabezpečuje účinný odvod vody počas celej životnosti pneumatiky.

Moto pneu Michelin Power 6

Pneumatiky Power 6 sú novou vlajkovou loďou moto segmentu Michelin.

S Michelin Power GP2 na okruh aj na cestu

S pneumatikami Michelin Power GP2 môžete bez váhania dôjsť z garáže až na pretekársky okruh. Sú totiž schválené aj na bežné používanie na cestách. Navrhol ich expertný tím inžinierov MotoGP, takže ak jazdíte na superšporte a túžite po najvyššej úrovni jazdných vlastností, neváhajte ich obuť. V porovnaní so svojimi predchodkyňami Michelin Power GP majú lepšiu adhéziu na rôznych typoch povrchov a umožnia vám bezpečne testovať limity.

Pretekárske pneu Michelin Power GP2

S modelom Power GP2 sa budete na okruhu cítiť ako šampióni MotoGP.

Pirelli Scorpion Trail III: ideálne pre cestné maxi endurá

Pirelli, talianska ikona v oblasti pneumatík, predstavila nový model Scorpion Trail III, ideálny pre cestné maxi endurá. Tieto pneumatiky sa môžu pochváliť vynikajúcimi jazdnými vlastnosťami na asfalte a hravo zvládnu aj jazdu v ľahkom teréne

Vďaka svojmu odvážnemu vzhľadu a špičkovým technológiám, ktoré boli vyvinuté na základe najnovších trendov v enduro segmente, poskytujú pneumatiky Scorpion Trail III lepší výkon na ceste, väčšiu odolnosť v náročných podmienkach a excelujú vo výkone na mokrom povrchu. Sú navrhnuté tak, aby vydržali ťažkú záťaž a perfektne spolupracovali s modernými elektronickými systémami motocyklov.

Enduro pneu Pirelli Scorpion Trail III

Jazdu na Scorpion Trail III si užijete, aj keď sa vydáte mimo asfaltovej cesty.

Metzeler Roadtec 02: dynamika a ladnosť v jednom

Patríte medzi milovníkov sport touringu? Potom sú pre vás ako stvorené pneumatiky Metzeler Roadtec 02, ktoré výrobca prezentuje ako “super sport touring” pneumatiky. Tieto pneumatiky sú ideálne pre väčšie cestné motocykle a ponúkajú kombináciu vlastností vhodných na cestovanie aj rýchlu jazdu. Poskytujú lepšiu dynamiku, ovládateľnosť a výkon na mokrom povrchu, a to všetko bez nutnosti dlhého zahrievania. Vďaka adaptívnemu dezénu sa prispôsobia vášmu štýlu jazdy, takže budete mať lepšiu stabilitu aj pri zatáčaní.

Pneu pre sport touring Metzeler Roadtec 02

Hladký povrch pneumatiky Roadtec 02 znižuje vibrácie, hluk a umožní vám plynulý prechod do náklonu.

Bridgestone Battlax S23 je nová referenčná pneumatika Bridgestone

Pneumatiky Bridgestone Battlax S23 nadväzujú na svoje populárne predchodkyne S21 a S22. S ich inovovanou zmesou a dizajnom získa váš hyperšportový motocykel vynikajúci grip a odozvu za všetkých poveternostných podmienok. Vďaka odolnej tvrdej zmesi v strede behúňa sa môžete spoľahnúť aj na skvelý brzdný výkon. O efektívne znižovanie opotrebovania a deformácie sa zase stará technológia NanoPro-Tech™, takže očakávajte, že vám pneumatiky budú dlho slúžiť.

Pneu pre hyperšporty Bridgestone Battlax S23

Battlax S23 je novou referenčnou hyperšportovou pneumatikou Bridgestone.

S Dunlop Geomax MX34 budete kráľom trate

Rad Geomax je známy svojimi úspechmi v motokrosových pretekoch. V júli minulého roka spoločnosť Dunlop uviedla na trh model Geomax MX34, ktorý nadväzuje na úspešný model Geomax MX33. Nové pneumatiky Geomax MX34 sú navrhnuté pre maximálny výkon a pretekárske použitie, poskytujú lepší grip, odolnosť a kontrolu pri sklze. Zvýšená výška a šírka stredových blokov o 11 %, respektíve 44 %, zabezpečuje lepšiu akceleráciu. Vďaka svojej inovatívnej konštrukcii vám ponúknu lepšiu priľnavosť už od štartu.

Offroad pneu Dunlop Geomax MX34

Geomax MX34 sú všestrannými pneumatikami pre MX jazdcov všetkých úrovní.

Nevybrali ste si z týchto noviniek? Preskúmajte náš kompletný sortiment moto pneu, kde na vás netrpezlivo čakajú vaše vysnívané pneumatiky. 🙂 Ste z Bratislavy a okolia? S maximálnou starostlivosťou sa postaráme aj o prezutie vašej motorky.

 

Preskúmať ponuku motocyklových pneumatík

 

Zdroj fotografií: Michelin, AZ pneu

Nahoru